Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Watsa: Μου αρέσει ιδιαίτερα η Ελλάδα

«Αν η χώρα ακολουθήσει πολιτικές φιλικές προς τις επιχειρήσεις, όπως μπορεί κάλλιστα να κάνει, τότε θα ωφεληθεί πολύ», τονίζει ο επικεφαλής της Fairfax.

Watsa: Μου αρέσει ιδιαίτερα η Ελλάδα

Ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα βλέπει ο Prem Watsa, ενώ εκτιμά πως η χώρα θα ωφεληθεί αν ακολουθήσει φιλικές προς τις επιχειρήσεις πολιτικές.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, η οποία κατέχει μεγάλο μερίδιο στη Eurobank, δήλωσε αισιόδοξος για τις ΗΠΑ, επικαλούμενος τις πολλές επενδυτικές ευκαιρίες και τις αποτελεσματικές οικονομικές πολιτικές, αλλά και για την Ελλάδα.

«Μου αρέσει ιδιαίτερα η Ελλάδα -έχει περάσει πολύ δύσκολα, έχει εκλογές», είπε. «Αν η Ελλάδα ακολουθήσει πολιτικές φιλικές προς τις επιχειρήσεις, όπως μπορεί κάλλιστα να κάνει, τότε θα ωφεληθεί πολύ».

Αναφερόμενος στην πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, ο κ. Watsa εκτίμησε πως οι εντάσεις με την Κίνα θα αμβλυνθούν, λέγοντας πως «αυτά τα εμπορικά ζητήματα με την Κίνα, με την Ευρώπη, όταν λυθούν -και η σκέψη μου είναι πως θα λυθούν- ίσως έχουμε αρκετό περιθώριο για αρκετά χρόνια οικονομικής ανάπτυξης». Χαρακτήρισε, δε, την Ινδία ως «το καλύτερο μέρος» για να τοποθετήσει κανείς χρήματα. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v