Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υλοποιήθηκε το πρώτο Νet Μetering project μεταξύ Μυτιληναίου-Δ. Κορωνάκης

Στα 2 έργα χρησιμοποιήθηκαν 3.378 φωτοβολταϊκά πλαίσια ισχύος 295Wp, καλύπτοντας 5.600τμ συνολικής επιφάνειας, ενώ ο χρόνος κατασκευής ήταν μόλις 40 ημέρες μέχρι την τελική σύνδεση με το δίκτυο.

Υλοποιήθηκε το πρώτο Νet Μetering project μεταξύ Μυτιληναίου-Δ. Κορωνάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Νet Μetering project μεταξύ της MYTILINEOS και της «Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.», στο εργοστάσιο Θηβών της Δ. Κορωνάκης.

Με αφορμή το γεγονός ο κος Κορωνάκης δήλωσε: «Η οικολογική ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας μέσω της εγκατάστασης των δύο Φ/Β σταθμών συνολικής ισχύος 1ΜWp αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρείας μας. Η πράσινη ενέργεια είναι μονόδρομος στην μετάβαση της βιομηχανίας στην σύγχρονη εποχή. Ήδη καλύπτουμε το 20% της ενέργειας του εργοστασίου μας από τον ήλιο με μηδενικούς ρύπους, ενώ προχωράμε σε διπλασιασμό της εγκατεστημένης ισχύος μέσα στους επόμενους μήνες.»

Στα 2 έργα χρησιμοποιήθηκαν 3.378 φωτοβολταϊκά πλαίσια ισχύος 295Wp, καλύπτοντας 5.600τμ συνολικής επιφάνειας, ενώ ο χρόνος κατασκευής ήταν μόλις 40 ημέρες μέχρι την τελική σύνδεση με το δίκτυο. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε είναι από οίκους της Γερμανίας υψηλών προδιαγραφών, συμβαδίζοντας με τα υψηλά standards ποιοτικής κατασκευής του Τομέα Έργων EPC- ΜΕΤΚΑ, της MYTILINEOS.

Οι δύο Φ/Β σταθμοί ήδη παράγουν πράσινη και καθαρή ενέργεια η οποία στα πλαίσια του net metering καλύπτει το 20% των αναγκών του εργοστασίου, εξοικονομώντας περισσότερες από 1,3GWh ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v