Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξοικονόμηση 3 εκατ. ευρώ πέτυχε ο Δήμος Σαρωνικού στον οδοφωτισμό

Μετά από επαναδιαπραγμάτευση με την ανάδοχο εταιρεία.

Εξοικονόμηση 3 εκατ. ευρώ πέτυχε ο Δήμος Σαρωνικού στον οδοφωτισμό

Η δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού μετά από επαναδιαπραγμάτευση με την ανάδοχο εταιρεία, πέτυχε 3 εκατ. ευρώ έκπτωση για το έργο ηλεκτροφωτισμού με LED.

Η επαναδιαπραγμάτευση αποτελούσε δέσμευση του σημερινού δημάρχου Πέτρου Φιλίππου, ο οποίος προεκλογικά είχε χαρακτηρίσει «λεόντεια» τη σύμβαση της δημοτικής αρχής Σωφρόνη, δηλώνοντας ότι θα επαναδιαπραγματευτεί την τιμή με στόχο να προσεγγίσει τις πραγματικές τιμές της αγοράς. Ο κ. Φιλίππου μετά την ανακοίνωση της επιτυχούς επαναδιαπραγμάτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Αυτή ακριβώς είναι η δική μας οπτική για την ανάπτυξη και τα έργα στο Δήμο μας. Έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και ταυτόχρονα σέβονται το δημόσιο χρήμα. Ανάπτυξη με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτή ήταν πάντα η οπτική μας. Πολύ δε περισσότερο σήμερα που η κοινωνία μας βγαίνει τραυματισμένη μετά από τη μακροχρόνια οικονομική κρίση, η διασφάλιση του δημοσίου χρήματος πρέπει να είναι η πρώτη και απαρέγκλιτη υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v