Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση εργασίας ΓΣΕΒΕΕ με τον Δήμαρχο Κορίνθου

Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν καίρια ζητήματα επιχειρηματικότητας που αντιμετωπίζει η αγορά της Κορίνθου και εξετάστηκαν προτάσεις στο πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδίου ανάπτυξης της τοπικής αγοράς.

Συνάντηση εργασίας ΓΣΕΒΕΕ με τον Δήμαρχο Κορίνθου

Με τον Δήμαρχο Κορίνθου, κ. Βασίλη Νανόπουλο, συναντήθηκαν εχθές, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κορινθίας, κ. Αναστάσιος Μποζίκης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν καίρια ζητήματα επιχειρηματικότητας που αντιμετωπίζει η αγορά της Κορίνθου και εξετάστηκαν προτάσεις στο πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδίου ανάπτυξης της τοπικής αγοράς, ώστε τα όποια εμπόδια ομαλής λειτουργίας και περαιτέρω προοπτικής να ξεπεραστούν.

Ο Δήμαρχος Κορίνθου επεσήμανε πόσο σημαντικός είναι ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς και ο ίδιος έχοντας υπάρξει για αρκετά χρόνια Πρόεδρος στο Επιμελητήριο στην πόλη του, γνωρίζει τόσο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα δε μετά την μακροχρόνια κρίση, αλλά και τις συνέπειες αυτών των δυσκολιών στο σύνολο της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης.

“Επίκεντρο της συνάντησης ήταν η επιχειρηματικότητα και η επίλυση των εμποδίων που προέκυψαν από την 10ετή κρίση και συνεχίζουν να υφίστανται με απώτερο στόχο την από κοινού συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση, όπου αυτό καθίστανται δυνατό, των όποιων παθογενειών δημιουργήθηκαν στην τοπική αγορά”, δήλωσε μετά την συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Νικολόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v