Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Κοσμοσυρροή» στην πλατφόρμα για το επίδομα 800 ευρώ

(upd) Περί τις 37.000 εργαζόμενοι μπήκαν σε λίγες ώρες στην πλατφόρμα για να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να εξασφαλίσουν το επίδομα των 800 ευρώ. Σήμερα καταχωρούν στοιχεία όσοι έχουν ΑΦΜ με τελευταίο αριθμό το «1».

«Κοσμοσυρροή» στην πλατφόρμα για το επίδομα 800 ευρώ

Τεράστιο το ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους για την καταχώρηση στοιχείων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr που αφορά στο επίδομα των 800 ευρώ.

Η πλατφόρμα άνοιξε τα μεσάνυχτα και έως τις 11:00 π.μ. είχαν συμπληρωθεί τα στοιχεία 10.000 εργαζομένων. Το μεσημέρι ο αριθμός είχε φτάσει στις 37.000.

Υπενθυμίζεται ότι στην πλατφόρμα πρέπει να συμπληρωθούν τα έντυπα από τους εργαζόμενους που δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ, αλλά και τη μείωση κατά 40% του μισθώματος της πρώτης κατοικίας τους. Αφορά απασχολούμενους σε επιχειρήσεις-εργοδότες, των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητά τους έχει ανασταλεί, με εντολή δημόσιας αρχής.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν σήμερα, 1η Απριλίου, για όσους εργαζόμενους το ΑΦΜ τους τελειώνει σε 1. Αύριο θα συνεχιστεί με τους εργαζόμενους που το ΑΦΜ τελειώνει σε 2. 

Ολες οι πληροφορίες εδώ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v