Τσακαλώτος προς Σταϊκούρα: Είναι τελικά «καλή η συμφωνία» με την ΕΕ ή όχι

«Τι εννοεί πολύ καλό ο Υπουργός; Ή κάτι είναι καλό για σένα και το χρησιμοποιείς ή δεν είναι καλό και δεν το χρησιμοποιείς. Να είμαι πιο ξεκάθαρος. Πολύ καλό για ποιον εννοούσε ο κ. Σταϊκούρας;», σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσακαλώτος προς Σταϊκούρα: Είναι τελικά «καλή η συμφωνία» με την ΕΕ ή όχι

«Τι εννοεί πολύ καλό ο Υπουργός;» και «δεν θα κάνει χρήση αυτής της "πολύ καλής συμφωνίας"», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλ. Τσακαλώτος.

Αναλυτικά:

«Όταν ο Υπουργός Οικονομικών διαπραγματεύεται ένα πακέτο στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσής του "πολύ καλή συμφωνία" και "σύμφωνα και με τις ελληνικές θέσεις" (8/5/2020),

- Την επόμενη μέρα ο ίδιος λέει ότι δεν θα κάνει χρήση αυτής της "πολύ καλής συμφωνίας".

- Δύο μέρες αργότερα διαρρέεται μέσω πηγών ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα κάνουμε χρήση αλλά είμαστε σε δυναμική κατάσταση.

- Και ο Υφυπουργός του λέει σήμερα (και σωστά) ότι δεν πρέπει να γίνει χρήση αυτού λόγω των όρων που το συνοδεύουν, αναρωτιέμαι και αγχώνομαι πραγματικά.

Τι εννοεί πολύ καλό ο Υπουργός; Ή κάτι είναι καλό για σένα και το χρησιμοποιείς ή δεν είναι καλό και δεν το χρησιμοποιείς. Να είμαι πιο ξεκάθαρος. Πολύ καλό για ποιον εννοούσε ο κ. Σταϊκούρας;»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v