Ομιλίες Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Διαδικτυακά η ετήσια συνέλευση των μελών του ΣΕΒ. Το απόγευμα οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Ομιλίες Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Με το βασικό μήνυμα «Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί» πραγματοποιείται διαδικτυακά η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, σήμερα Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020.

Φέτος θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ (15:00-16:45)

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2019, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2020.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, (17:00-17:30), θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.

Θα ακολουθήσει στις 19:30, η Απογευματινή, Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου Προέδρου του ΣΕΒ.

Παρακολουθήστε ζωντανά το δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ στις 17:00  και τις εργασίες της Απογευματινής, ανοικτής εκδήλωσης της Γενικής Συνέλευσης στις 19:30, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=VtN6a8RvGNM

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v