Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λευκάδα: Η Μαρίνα του Βλυχού, στις στρατηγικές επενδύσεις

Πήρε την έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων για έργα που περιλαμβάνουν 800 θέσεις ελλιμενισμού, αλλά και ξενοδοχεία, υποδομές εστίασης, αναψυχής και περιπάτου, και άλλα. Fast track διαδικασίες.

Λευκάδα: Η Μαρίνα του Βλυχού, στις στρατηγικές επενδύσεις

Εγκρίθηκε σήμερα από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, με την υπογραφή των συναρμόδιων υπουργών, ο φάκελος της επένδυσης της Μαρίνας στο Βλυχό Λευκάδας.

Η απόφαση έγκρισης της επένδυσης έχει στρατηγική σημασία και θα προχωρήσει με fast track διαδικασίες που προβλέπονται για αυτήν την κατηγορία επενδύσεων.

«Ένα όνειρο για την Λευκάδα αποκτά σήμερα μέλλον και προοπτική. Η μεγάλη επένδυση στο Βλυχό, για τη δημιουργία Μαρίνας, πήρε την έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων για έργα ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνουν 800 θέσεις ελλιμενισμού, αλλά και ξενοδοχεία, υποδομές εστίασης, αναψυχής και περιπάτου, και άλλα. Η επένδυση πλέον μπορεί να προχωρήσει με την πιο γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία που διαθέτει το ελληνικό κράτος. Άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση ενός έργου πνοής για το νησί μας» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς.

Την επένδυση ενέκριναν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γεώργιος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v