Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΒΑΠ: Να ενταθεί η προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας

Δεν έχουμε περιθώριο για καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός.

ΣΒΑΠ: Να ενταθεί η προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας

«Μάχη και με το χρόνο εκτός από την πανδημία οφείλουμε να δώσουμε όσοι μετέχουμε και διαμορφώνουμε τις εξελίξεις στην οικονομία για να μετατρέψουμε σε θετικό κλίμα την αισιοδοξία, όπως την εκφράζει και το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2021. Καλώς η κυβέρνηση αναλαμβάνει τον αγώνα αυτό προβάλλοντας κάθε αισιόδοξο στοιχείο. Αλλά η προσπάθεια πρέπει να ενταθεί σε όλα τα επίπεδα», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στις προοπτικές που αποδίδει η κυβέρνηση για το τον προϋπολογισμό και την οικονομία στο 2021.

Δεν έχουμε περιθώριο για καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις, πρόσθεσε ο κ. Μαθιός, υπογραμμίζοντας με έμφαση την ανάγκη να κλείσει το συντομότερο δυνατό, με τολμηρές πολιτικές επιλογές και κίνητρα για δράσεις, το κεφάλαιο της οικονομικής πολιτικής που επηρεάζει και αναβαθμίζει το επιχειρηματικό περιβάλλον, τα επιχειρηματικά σχέδια και την αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v