Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ψηφιακό forum για τις εξαγωγές από τον ΠΣΕ την Τετάρτη

Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο γεγονός, βαρύνουσας σημασίας, στο οποίο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ενώ θα λάβουν μέρος αρμόδιοι Υπουργοί, Διοικητές Τραπεζών, Κορυφαίοι Επιχειρηματίες και Εξαγωγείς.

Ψηφιακό forum για τις εξαγωγές από τον ΠΣΕ την Τετάρτη

 

Με κεντρικό θέμα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν οι Ελληνικές Εξαγωγές στην έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων συνδιοργανώνει με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Νέας Υόρκης, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 διεθνές Ψηφιακό Forum με τίτλο «Exports turn Crisis into Opportunity».

Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο γεγονός, βαρύνουσας σημασίας, στο οποίο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ενώ θα λάβουν μέρος αρμόδιοι Υπουργοί, Διοικητές Τραπεζών, Κορυφαίοι Επιχειρηματίες και Εξαγωγείς, Επικεφαλής Οργανισμών από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Ενδεικτικά στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Σμυρλής, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Τo ψηφιακό forum θα προβληθεί μέσω του συνδέσμου www.pse-hacc-virtualforum.gr

Το Forum λαμβάνει χώρα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία, κατά την οποία η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και ταυτόχρονα να θέσει τις βάσεις για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου.

Το Forum συμπίπτει με τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, στη διάρκεια των οποίων παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένος στην ανάδειξη και προβολή των θέσεων των Ελλήνων Εξαγωγέων, με βασικό γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον.

 

Κατά τη διάρκεια του Forum θα γίνει η «Αδελφοποίηση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v