Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην τελική ευθεία για την υπογραφή κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαβούλευσης και επισήμανε ότι αναμένεται άμεσα η έναρξη ενός έργου «που έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα "χαρτιά".

Στην τελική ευθεία για την υπογραφή κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης

Η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων για την ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης και η επίσπευση των σχετικών διαδικασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του, συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκης, η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δ. Νάνου, εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας και υπηρεσιακά στελέχη.

Κατά τη διαδικασία ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαβούλευσης και επισήμανε ότι αναμένεται άμεσα η έναρξη ενός έργου «που έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα "χαρτιά". Από τη στιγμή που κλείνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα Ιανουαρίου 2021 να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v