Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ψηφιακό εργαστήριο για τις εμπορικές διαπραγματεύσεις από ΣΕΒ

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16:00 μ.μ. Το αναλυτικό πρόγραμμα και η φόρμα συμμετοχής.

Ψηφιακό εργαστήριο για τις εμπορικές διαπραγματεύσεις από ΣΕΒ

Ο ΣΕΒ διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Διεθνείς Εμπορικές Διαπραγματεύσεις: Μάθετε από τους ειδικούς», την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16:00 μ.μ.

Η σημασία των διεθνών εμπορικών διαπραγματεύσεων παραμένει αδιαμφισβήτητη. Στις διεθνείς συμφωνίες συχνά δεν παίρνεις αυτό που δικαιούσαι, αλλά αυτό που διαπραγματεύτηκες. Είναι το «μέσο» για να πετύχουν τα μέρη τους στόχους τους. Στο εργαστήριο θα αναλυθούν πρακτικά παραδείγματα στο διεθνές εμπόριο και θα παρουσιαστούν μελέτες περίπτωσης (case studies) από στελέχη της αγοράς, διαφόρων κλάδων των εξαγωγών. Το εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, που εμπλέκονται σε διεθνείς εμπορικές διαπραγματεύσεις σε θέματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, εξαγωγών, εφοδιαστικής αλυσίδας, χρηματοοικονομικών, επιχειρηματικότητας, εξαγορών και συγχωνεύσεων εταιριών.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου εδώ. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ, έως την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου μετά την εγγραφή σας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v