Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων σε αιγιαλούς και δάση

Προβλέπεται για 9 μήνες η αναστολή εκτέλεσης του νόμου, σύμφωνα με την τροπολογία η οποία συντάχθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη. Ποιες κατεδαφίσεις δεν αναστέλλονται και γιατί.

Aναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων σε αιγιαλούς και δάση

Κατατέθηκε στη Βουλή χθες το βράδυ η τροπολογία με την οποία προτείνεται η αναστολή εκτέλεσης των προγραμματισμένων τελεσίδικων πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής αυθαιρέτων κατασκευών επί αιγιαλού.

Σύμφωνα με την τροπολογία, η οποία συντάχθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, προβλέπεται για 9 μήνες η αναστολή εκτέλεσης του νόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η τροπολογία συμπεριλαμβάνεται στο ν/σ με τίτλο «Σχέδιο νόμου για τον εκσυγχρονισμό, την απλοποίηση και την αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων και ειδικότερες ρυθμίσεις για τις προμήθειες στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και λοιπές διατάξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα ανασταλούν οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων κατασκευών σε αιγιαλό και δασικές εκτάσεις που δεν έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα και είναι επικίνδυνες για την ασφάλεια των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v