Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τετάρτη οι αιτήσεις για επίδομα στους επαγγελματίες του πολιτισμού

Ανοίγει η πλατφόρμα του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού. Υποβολή μονομερών δηλώσεων για την καταβολή της αποζημίωσης για τον Μάρτιο. Προωθείται προς υπογραφή και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον Απρίλιο.

Τετάρτη οι αιτήσεις για επίδομα στους επαγγελματίες του πολιτισμού

Από Τετάρτη 12 Μαΐου οι καλλιτέχνες- επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έως και την 10/1/2021 και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μπορούν να υποβάλλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο 2021 . Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου 2021, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ταυτόχρονα προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον μήνα Απρίλιο.

Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v