Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Στη συνάντηση εργασίας που είχαν ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τη δεύτερη μετά από εκείνη του Φεβρουαρίου, συζητήθηκαν οι τρόποι τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω των στοχευμένων δράσεων που προωθεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Συνεργασία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Τη συνεργασία του με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) αναπτύσσει περαιτέρω ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς σε αυτή τη φάση της επαναλειτουργίας της, μετά την περίοδο των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Στη συνάντηση εργασίας που είχαν ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τη δεύτερη μετά από εκείνη του Φεβρουαρίου, συζητήθηκαν οι τρόποι τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω των στοχευμένων δράσεων που προωθεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, όπως:

- Η δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και ιστοσελίδας από το ΕΕΑ για τους επαγγελματίες του Δήμου.

- Οι δωρεάν τηλε-εκπαιδεύσεις από κορυφαίους εισηγητές ανά κλάδο, για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου.

- Η δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου, μέσω του προγράμματος του ΕΕΑ και της Περιφέρειας Αττικής «Προώθηση της Ανάπτυξης των Δεξιοτήτων και της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού στους Τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης».

- Η παροχή ανταποδοτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου από τους φοροτεχνικούς, δικηγόρους και εργατολόγους του, προς τις τοπικές επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες κ.ά.

Αμέσως μετά, τα μέλη της διοίκησης του ΕΕΑ μαζί με τον κ. Βούρο επισκέφθηκαν καταστήματα της περιοχής, όπου μοίρασαν υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό και συζήτησαν με επαγγελματίες και εργαζόμενους.

«Είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε στον Δήμο τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου, παλιό φίλο και συνεργάτη. Συζητήσαμε εκτενώς όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των επαγγελματιών. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο κ. Χατζηθεοδοσίου και οι συνεργάτες αναζητούν λύσεις για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και προσέθεσε: «Οι συζητήσεις μας δεν θα μείνουν μόνο στα χαρτιά, σε επίπεδο μελετών, αλλά θα έχουν κι ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v