Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζονται οι εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος στην Κρήτη

Κρίθηκε αναγκαίο και μέχρι την επανένταξη των μονάδων, να προγραμματισθούν σήμερα Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021 εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1 ώρα. Το πρόγραμμα.

Συνεχίζονται οι εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος στην Κρήτη

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης προς τους καταναλωτές της Κρήτης σχετικά με τις διακοπές ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της προσωρινής μείωσης του διαθέσιμου ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗ στα Χανιά, γνωστοποιεί στους καταναλωτές ότι κρίθηκε αναγκαίο και μέχρι την επανένταξη των μονάδων, να προγραμματισθούν σήμερα Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021 εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1 ώρα, κατά το χρονικό διάστημα από 18:30 έως 22:00, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος του νησιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.
ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v