Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση του δημάρχου Γαλατσίου με ιδιοκτήτες καταστημάτων, ενόψει των έργων του μετρό

Υπήρξε πλήρης ενημέρωση και στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά οι όποιες ανησυχίες εκφράστηκαν από την πλευρά των επιχειρηματιών.

Συνάντηση του δημάρχου Γαλατσίου με ιδιοκτήτες καταστημάτων, ενόψει των έργων του μετρό

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής όπου θα γίνουν τα έργα του μετρό, είχε ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τους καταστηματάρχες. Υπήρξε πλήρης ενημέρωση και στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά οι όποιες ανησυχίες εκφράστηκαν από την πλευρά των επιχειρηματιών.

Κατέστη σαφές πως μπορεί να υπάρξει μια βεβαρημένη περίοδος για όσο διαρκέσουν τα έργα, όπου η δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες της τοπικής αγοράς για τη λύση οποιουδήποτε προβλήματος, ωστόσο με την αποπεράτωση των έργων και τη λειτουργία του σταθμού, θεωρείται δεδομένο πως θα προκύψει γενικότερη αναβάθμιση, προς όφελος φυσικά και των καταστημάτων.

«Αν και περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της πόλης, ωστόσο πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται εδώ έχουν εύλογες απορίες, δικαιολογημένο άγχος, καθώς και διάθεση να διεκδικήσουμε από κοινού το καλύτερο για την πόλη μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: «Συμφωνούμε ότι το έργο του μετρό μετά την αποπεράτωσή του, θα κάνει το Γαλάτσι μας πιο φιλικό, πιο προσβάσιμο και σαφώς θα μειώσει τη διερχόμενη κίνηση που ταλαιπωρεί όλους μας, αλλά μέχρι να υλοποιηθεί πρέπει σαν τοπική κοινωνία να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Και αυτό θα το κάνουμε μαζί».

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γαλατσίου ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δημιουργηθεί ειδικό γραφείο στον δήμο, στο οποίο κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων θα μπορούν να απευθύνονται, ώστε να καταθέτουν προτάσεις και απορίες σε σχέση με τα έργα του μετρό και να λαμβάνουν επίσημη και έγκυρη απάντηση. Μέσα στις επόμενες ημέρες κλιμάκιο της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο θα επισκεφτούν τα καταστήματα της περιοχής, ώστε να ακούσουν την άποψή τους και τους προβληματισμούς τους ενόψει της αλλαγής που επίκειται στην πόλη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v