Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολικών κτιρίων στον δήμο Παιανίας

«Υλοποιούμε βήμα-βήμα το πρόγραμμά μας και κάνουμε πράξη όλες τις εξαγγελίες μας. Ο ευαίσθητος τομέας της Παιδείας είναι από την πρώτη στιγμή στις προτεραιότητές μας, επιλέγοντας να επενδύσουμε στις επόμενες γενιές», δήλωσε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολικών κτιρίων στον δήμο Παιανίας

Στην ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών μονάδων της πόλης προχωρά ο δήμος Παιανίας και για τον λόγο αυτό υπέγραψε τη σύμβαση για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Η μελέτη αυτή περιλαμβάνει τη διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης και καταγραφή καταναλώσεων, την τεχνική περιγραφή προτεινόμενων παρεμβάσεων, τη σύνταξη μελέτης οικονομικής σκοπιμότητας των προτεινόμενων παρεμβάσεων, τη σύνταξη τευχών δημοπράτησης του έργου και τη σύνταξη αίτησης και φακέλου ένταξης των προτεινόμενων παρεμβάσεων σε εθνικό πρόγραμμα επιδότησης.

«Υλοποιούμε βήμα-βήμα το πρόγραμμά μας και κάνουμε πράξη όλες τις εξαγγελίες μας. Ο ευαίσθητος τομέας της Παιδείας είναι από την πρώτη στιγμή στις προτεραιότητές μας, επιλέγοντας να επενδύσουμε στις επόμενες γενιές», δήλωσε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και πρόσθεσε: «Σχεδιάζοντας την ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων, δεν εγκαταλείπουμε τα υπάρχοντα, αλλά παρεμβαίνουμε με σχέδιο και ρεαλιστικές λύσεις. Οι δημότες βλέπουν τον δήμο Παιανίας να αλλάζει προς το καλύτερο και να γίνεται ένας δήμος σύγχρονος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v