Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΠΑ Υποδομών: Δεν έγινε το ραντεβού εργαζομένων - Italgas

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας καταγγέλλει ότι η διοίκηση της Italgas δεν προσήλθε στο ραντεβού που είχε αντικείμενο την αποχώρηση προσωπικού.

ΔΕΠΑ Υποδομών: Δεν έγινε το ραντεβού εργαζομένων - Italgas

Τις αποχωρήσεις υπαλλήλων από τη ΔΕΠΑ Υποδομών καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας, η οποία γνωστοποιεί μάλιστα ότι το ραντεβού εργαζομένων - διοίκησης της Italgas που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα δεν έγινε ποτέ.

«Οι ανώτεροι υπάλληλοι του Ιταλικού Δημοσίου της Italgas εκτέλεσαν εχθές 01/02/2023 τον σκοπό τους και έστειλαν στην ανεργία 7 οικογενειάρχες συναδέλφους μας, οι οποίοι απασχολούνται στη ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ επί σειρά ετών», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της.

«Μετά τη χθεσινή παρέμβαση της ΠΟΕ, ορίστηκε συνάντηση για σήμερα στις 10:00 το πρωί μεταξύ της εταιρείας, της Ομοσπονδίας και των Σωματείων μελών μας που εκπροσωπούν τους απολυμένους συναδέλφους, με προφανή σκοπό μας την ανάκληση των αποφάσεων της εταιρείας και την επιστροφή των 7 συναδέλφων μας στη δουλειά τους.

Σήμερα ενώ προσήλθαμε στο προγραμματισμένο ραντεβού, υπάλληλος της εταιρείας μάς ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζει κανένα ραντεβού (!!!) και ότι οι επικεφαλής της εταιρείας έχουν αναχωρήσει για την Ιταλία (!!!).

Προφανώς, αφού δώσανε το μήνυμα για το "αναπτυξιακό τους πλάνο και τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσουν μέσα από αυτό", επέστρεψαν ήσυχοι στη θαλπωρή του σπιτιού τους, έχοντας εξασφαλίσει τους παχυλούς μισθούς τους.

Η Ομοσπονδία και τα Σωματεία του χώρου που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στην εταιρεία ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε στα γραφεία της εταιρείας μέχρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση που έχει οριστεί», καταλήγουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v