Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε το 2ο σεμινάριο επενδυτικής παιδείας του ΣΕΔ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 30 Μαρτίου και τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών. Ποια θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο. Πότε ξεκινά το 3ο σεμινάριο.

Ολοκληρώθηκε το 2ο σεμινάριο επενδυτικής παιδείας του ΣΕΔ

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου, διοργανώνει για 9η συνεχόμενη χρονιά, το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023», υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια του προγράμματος παραδίδεται στους συμμετέχοντες σειρά σεμιναρίων Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης, στα οποία εισηγητές είναι μέλη του ΔΣ του ΣΕΔ, επαγγελματίες της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και εξειδικευμένοι καθηγητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το 2ο Σεμινάριο Επενδυτικής Παιδείας, πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, την Πέμπτη 30/3/2023. Εισηγητές ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΔ Μπάμπης Εγγλέζος και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, Γιώργος Μάρκοβιτς.

Θέμα Σεμιναρίου: Βασικές Χρηματιστηριακές Έννοιες & Διαγωνισμός φοιτητών, στα πλαίσια του «Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023»

Δείτε το βίντεο του 3ου Σεμιναρίου εδώ:

Το 3ο Σεμινάριο Επενδυτικής Παιδείας, θα γίνει μέσω διαδικτύου την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 20.00, από την πλατφόρμα TEAMS, στο σύνδεσμο: http://bit.ly/426vets

Εισηγητές θα είναι και πάλι ο Πρόεδρος του ΣΕΔ Μπάμπης Εγγλέζος και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, Γιώργος Μάρκοβιτς.

Θέμα Σεμιναρίου: «Βασικές Χρηματιστηριακές Έννοιες, μέρος 2ο-Συμπλήρωση Ερωτηματολόγιου»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v