Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτοσυγκράτηση τιμών από 20 ακόμη εταιρίες (upd)

Αυξάνεται η λίστα των εταιριών που προχωρούν σε μειώσεις ή πάγωμα τιμών σε βασικά αγαθά. Σύμφωνα με non paper από το υπουργείο Ανάπτυξης, ήδη 24 επιχειρήσεις έχουν ενημερώσει ότι προχωρούν σε συγκράτηση των τιμών τους.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Αυτοσυγκράτηση τιμών από 20 ακόμη εταιρίες (upd)
Αυξάνεται η λίστα των εταιριών που προχωρούν σε μειώσεις ή πάγωμα τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Σύμφωνα με non paper από το υπουργείο Ανάπτυξης, ήδη 24 επιχειρήσεις έχουν ενημερώσει τις υπηρεσίες του ότι προχωρούν σε συγκράτηση των τιμών τους.

Μετά τη Vivartia η οποία ανακοίνωσε μείωση τιμών, τη Nestle που ανακοίνωσε πάγωμα τιμών, τη Unilever που ανακοίνωσε μειώσεις και τη Δωδώνη που γνωστοποίησε μείωση τιμών, άλλες 20 εταιρίες προχωρούν σε αυτοσυγκράτηση των τιμών σε βασικά είδη τους.

Ειδικότερα, σε πάγωμα τιμών προχωρούν οι εταιρίες Αθηναΐκή Ζυθοποιία, Γιώτης, Χένκελ, Καλλιμάνης, ΤΑSΤΥ, Coca Cola, Mινέρβα και Kraft, Νίκας, Pepsico ΗΒΗ, Παπαδοπούλου, Καραμολέγκος και ΜΕΒΓΑΛ, ενώ σε μειώσεις τιμών προχωρούν οι εταιρίες Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, Κατσέλης, Beiersdorf και Procter & Gamble, Μέλισσα Κίκιζας, Όλυμπος και Colgate Palmolive.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v