Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση της TransBalkan Pipeline

Κοινή ετήσια συνέλευση των Μετόχων και του Εποπτικού Συμβουλίου της Trans-Balkan Pipeline B.V. διενεργήθηκε στο Άμστερνταμ την 1η Ιουλίου 2009. Παρουσιάστηκε η έκθεση πεπραγμένων και ο απολογισμός 2008.

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση της TransBalkan Pipeline
Κοινή ετήσια συνέλευση των Μετόχων και του Εποπτικού Συμβουλίου της Trans-Balkan Pipeline B.V. διενεργήθηκε στο Άμστερνταμ την 1η Ιουλίου 2009.

Η Διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε στους Μετόχους και στα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου έκθεση πεπραγμένων και ετήσιο απολογισμό για την οικονομική χρήση του 2008, που περιελάμβανε λεπτομερή έκθεση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, CEO κ. Tarakanov σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρείας, έκθεση προϋπολογισμού και έκθεση ελεγκτών της KPMG.

Η Societe Generale, χρηματοοικονομικός σύμβουλος της εταιρείας, παρουσίασε έκθεση σχετικά με την πρόοδο χρηματοδότησης του έργου ενώ η ILF, τεχνικός σύμβουλος του έργου παρουσίασε την έκθεσή της σχετικά με την πρόοδο της Μελέτης Σκοπιμότητας. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα που σχετίζονται άμεσα με τη δραστηριότητα της TBP.

Σημειώνεται ότι η Trans-Balkan Pipeline B.V. ιδρύθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2008 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας σύμφωνα με την τριμερή συμφωνία που υπογράφηκε στις 15 Μαρτίου 2007 στην Αθήνα, μεταξύ της Ρωσίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας για την κατασκευή και τη λειτουργία του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v