Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Π. Βουρλούμη

Ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος αφέθηκε μετά την απολογία του για το αδίκημα της απιστίας ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Παναγιώτης Βουρλούμης.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Π. Βουρλούμη
Ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος, αφέθηκε μετά την απολογία του, για το αδίκημα της απιστίας, ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Παναγιώτης Βουρλούμης.

Η υπόθεση αφορά συμβάσεις ύψους 40,6 εκατ. ευρώ οι οποίες υπεγράφησαν μεταξύ του ΟΤΕ, της Siemens, της Intracom και της Anco το 2005 με στόχο την τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βουρλούμης αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται και υποστήριξε ότι ο ΟΤΕ δεν υπέστη ζημία από τις συγκεκριμένες συμβάσεις οι οποίες - όπως φέρεται να επεσήμανε- αφορούν προηγούμενα έτη και υπεγράφησαν το 2005 για να καταβληθούν τα χρήματα.

Κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι δέκα ακόμη μέλη του Δ.Σ του ΟΤΕ οι οποίοι έχουν ήδη απολογηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v