Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 220 εκατ. τα έσοδα από τέλη κτηματογράφησης

Μέχρι την 31-12-2009 τα συνολικά έσοδα της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. από τα τέλη κτηματογράφησης και πιστοποιητικών υποβολής δήλωσης, ανέρχονται στο ποσό των 220 εκατ. ευρώ.

Στα 220 εκατ. τα έσοδα από τέλη κτηματογράφησης
Μέχρι την 31-12-2009 τα συνολικά έσοδα της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. από τα τέλη κτηματογράφησης και πιστοποιητικών υποβολής δήλωσης, ανέρχονται στο ποσό των 220 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ανωτέρω ποσό διατίθεται ή πρόκειται να διατεθεί, κατά τις επιταγές του νόμου, για την πληρωμή των νέων προγραμμάτων κτηματογράφησης, το κόστος των οποίων ανέρχεται σε περίπου 250 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται, ότι τα παραπάνω κεφάλαια η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ τα τοποθετεί αποκλειστικά σε απλές προθεσμιακές καταθέσεις βραχυπρόθεσμης διάρκειας με εγγυημένη απόδοση και μηδενικό ρίσκο, με διαγωνιστική διαδικασία στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες.

Όπως επισημαίνεται, η συνολική οικονομική διαχείριση της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ελέγχεται από Ορκωτούς Ελεγκτές, οι οποίοι υποβάλλουν αναλυτική Έκθεση Ελέγχου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας.

Τέλος, στόχος της νέας Διοίκησης της εταιρείας είναι η απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων, που καταβάλλονται από τους πολίτες και έχουν ως σκοπό τη σύνταξη του Κτηματολογίου και σ’ αυτόν τον στόχο αναλώνονται όλες οι προσπάθειές μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο