Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕ: Αποφασισμένη για μέτρα η ελληνική κυβέρνηση

Η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζετα ενωμένη και αποφασισμένη να υλοποιήσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, σημείωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποφεύγοντας πάντως να ποσοτικοποιήσει τα απαιτούμενα πρόσθετα μέτρα.

ΕΕ: Αποφασισμένη για μέτρα η ελληνική κυβέρνηση
Η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζετα ενωμένη και αποφασισμένη να υλοποιήσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποφεύγοντας πάντως να ποσοτικοποιήσει τα απαιτούμενα πρόσθετα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος κατά 4% το 2010.

Ο κ. Amadeu Altafaj υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στη λήψη πρόσθετων μέτρων για να πετύχει το στόχος μείωσης του ελλείμματος, προσθέτοντας όμως ότι δεν μπορεί να ποσοτικοποιήσει το πόσα πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να πετύχει το στόχο μείωσης του ελλείμματος στο 8,7% εντός του 2010.

Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι οι συζητήσεις στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης με τον ευρωπαίο επίτροπο Όλι Ρεν τη Δευτέρα δεν περιείχαν σενάρια διάσωσης της Ελλάδας. 

Ακόμη, τόνισε ότι εξαρτάται από την Ελλάδα το τι μέτρα θα λάβει σε σχέση με τους μισθούς στη χώρα.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο