Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντυνάν: Αγονος ο διαγωνισμός για το management

Το Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει άγονο το Διεθνή Διαγωνισμό για την ανάθεση του Μάνατζμεντ,

Ντυνάν: Αγονος ο διαγωνισμός για το management
Το Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει άγονο το Διεθνή Διαγωνισμό για την ανάθεση του Μάνατζμεντ.

H όλη διαδικασία - στην οποία είχε υποβάλει προσφορά το Ιατρικό Αθηνών και το ΙΑΣΩ - χαρακτηρίσθηκε "προβληματική", ενώ ο αρμόδιος υπουργός Α. Λοβέρδος έχει δηλώσει πως το "Ντυνάν δεν πωλείται".

H ανακοίνωση του Προέδρου Α. Μαρτίνη

Όπως είναι ήδη γνωστό στις 5/1/2011 συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο για τη διευθέτηση του πλέγματος των θεμάτων που αφορούν στο Κοινωφελές Ίδρυμα ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό γενικότερα.

Ακολούθησε στις 19/1/2011, με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού, ακρόαση του Προέδρου Ανδρέα Μαρτίνη από τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η οποία θα ασχοληθεί και σε προσεχή συνεδρίασή της για την περαιτέρω πορεία και στήριξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων και μετά από εισήγησή μου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει άγονο το Διεθνή Διαγωνισμό για την ανάθεση του Μάνατζμεντ, η οποία ενδεχομένως θα περιόριζε το εύρος των εξεταζομένων λύσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ευχαριστεί όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον κατά τη διαδικασία του ως άνω διαγωνισμού και εφ’ όσον κρίνει αναγκαίο θα επανέλθει με πρόσκληση ενδιαφέροντος στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο