ΤΑΙΠΕΔ: Σχεδιάζει 9 διαγωνισμούς το Q2

Στο προσεχές δίμηνο θα προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για κτίρια του Δημοσίου, ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΑΘ, ΛΑΡΚΟ, Εγνατία Οδό, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ και κάποια από τα μικρά λιμάνια και μαρίνες της χώρας.

ΤΑΙΠΕΔ: Σχεδιάζει 9 διαγωνισμούς το Q2
Εννέα διαγωνισμούς σχεδιάζει να ξεκινήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2012 το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, αν βέβαια προκύψει κυβέρνηση μετά τις εκλογές.

Από την τρίτη τριμηνιαία έκθεση του ταμείου προκύπτει πως στο προσεχές δίμηνο (πράγμα δύσκολο) θα προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για την πώληση και επαναμίσθωση 28 κτιρίων του Δημοσίου, για την πώληση του 35% των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), του 29% του ΟΠΑΠ, του 74% της ΕΥΑΘ και των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ κι η σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού, του 61% της ΕΥΔΑΠ, του 90% των Ελληνικών Ταχυδρομείων και κάποιων από τα μικρά λιμάνια και μαρίνες της χώρας.

Από την έκθεση μαθαίνουμε, επίσης, πως το ταμείο προσέλαβε την εταιρεία δημοσκοπήσεων MRB για να κάνει πανελλαδική έρευνα σχετικά με τις απόψεις των Ελλήνων για τις ιδιωτικοποιήσεις. Προσέλαβε, επίσης, τη Hill+Knowlton Strategies ως σύμβουλο επικοινωνίας για τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v