Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση 2% στις τιμές παραγωγού στη Βιομηχανία

Ο Γενικός ?είκτης Τιµών Παραγωγού στη Βιοµηχανία του µηνός Ιουλίου 2012, σε σύγκριση µε το δείκτη του Ιουνίου 2012, παρουσίασε αύξηση 2%, έναντι αύξησης 1,1%,.

Αύξηση 2% στις τιμές παραγωγού στη Βιομηχανία
Ο Γενικός ?είκτης Τιµών Παραγωγού στη Βιοµηχανία (σύνολο Εγχώριας και Εξωτερικής Αγοράς) του µηνός Ιουλίου 2012, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2011, παρουσίασε αύξηση 3,8%, έναντι αύξησης 9,1% που σηµειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2011 προς το 2010.

Ο Γενικός ?είκτης κατά το µήνα Ιούλιο 2012, σε σύγκριση µε το δείκτη του Ιουνίου 2012, παρουσίασε αύξηση 2,0%, έναντι αύξησης 1,1%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2011.

Ο Μέσος ?είκτης του δωδεκαµήνου Αυγούστου 2011 – Ιουλίου 2012, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαµήνου Αυγούστου 2010 – Ιουλίου 2011, παρουσίασε αύξηση 6,2%, έναντι αύξησης 7,1%, που σηµειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούµενων δωδεκαµήνων.

*** Δείτε εδώ τα αναλυτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο