Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρουσόπουλος: Προχωρά η φθηνή σύνδεση στο internet

”Ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει δέσμευση για επένδυση στις νέες τεχνολογίες” τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος, διευκρινίζοντας πως ο κ. Καραμανλής ”έχει μιλήσει για παροχή φτηνής σύνδεσης Internet στους φοιτητές, κάτι το οποίο προχωρά ήδη και θα γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα”.

Ρουσόπουλος: Προχωρά η φθηνή σύνδεση στο internet
”Ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει δέσμευση για επένδυση στις νέες τεχνολογίες” τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, διευκρινίζοντας πως ο κ. Καραμανλής ”έχει μιλήσει για παροχή φτηνής σύνδεσης Internet στους φοιτητές, κάτι το οποίο προχωρά ήδη και θα γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα”.

Ωστόσο διευκρίνισε για το ζήτημα των αυξήσεων του ΟΤΕ πως ”δεν γνωρίζω σε ποιο ποσοστό είναι η αύξηση, γιατί άκουσα και διάβασα διαφορετικά ποσοστά. Θέλω να ενημερωθώ από το αρμόδιο υπουργείο και φυσικά από την ανακοίνωση του ΟΤΕ.”

Παράλληλα τόνισε πως ”η ανεξάρτητη Αρχή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έχει ζητήσει εδώ και ένα και πλέον χρόνο να εναρμονιστούν οι τιμές με τιμές ευρωπαϊκών χωρών και με τις τιμές της αγοράς”.

Ειμαι βέβαιος ότι ο ΟΤΕ θα προσπαθήσει, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δικτύων της ευρυζωνικότητας, που είναι πολύ πιο μοντέρνα από αυτά που ισχύουν σήμερα, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες αναπτύσσοντας το δίκτυό του σε περισσότερα μέρη της Ελλάδας” πρόσθεσε ο υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v