Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΕΓΟ: Delisting και πώληση της Χρυσή Ευκαιρία;

Σημαντικές εξελίξεις προδιαγράφονται στη Χ.Κ. Τεγόπουλος, καθώς φέρεται να προωθείται η έξοδος από το ΧΑ, με δημόσια πρόταση, αλλά και η πώληση της εφημερίδας αγγελιών "Χρυσή Ευκαιρία".   

ΤΕΓΟ: Delisting και πώληση της Χρυσή Ευκαιρία;
Ανοδο κατά 12,7% με μεγάλο όγκο συναλλαγών σημείωσε κατά τη σημερινή συνεδρίαση η μετοχή της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ καταγράφοντας νέο υψηλό επίπεδο τιμών των τελευταίων 52 εβδομάδων (€ 2,13) εν μέσω φημών για επικείμενη δημόσια πρόταση απο τρίτο.
 
Τα σενάρια αυτά βεβαίως δεν ευσταθούν επειδή η οικογένεια Τεγόπουλου ελέγχει περίπου το 80% των μετοχών και ουδείς έχει δυνητικό ενδιαφέρον για μια τέτοια πρόταση πλήν της ιδιας της οικογένειας.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του euro2day οι μεγαλομέτοχοι της εταιρείας φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν οι ίδιοι σε δημόσια πρόταση (με όχι σημαντικά υψηλότερο τίμημα απο την τρέχουσα τιμή) για την έξοδο της εταιρίας από το ΧΑ.
 
Ταυτόχρονα όμως, φέρονται να έχουν αποδεχθεί πρόταση πώλησης ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου, της «Χρυσής Ευκαιρίας», έναντι υψηλού τιμήματος, πώληση η οποία θα ολοκληρωθεί μεταγενέστερα. 

H ύπαρξη πρότασης έχει διασταυρωθεί απο το euro2day, (υπήρξε και παλαιότερο δημοσίευμα που διαψεύστηκε απο την εισηγμένη) πλην όμως δεν έχει διασταυρωθεί η γραπτή αποδοχή της.

Ο φερόμενος αγοραστής δεν κατονομάζεται, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες φωτογραφίζουν μεγάλη και επι μακρόν δραστηριοποιούμενη και σε διεθνές επίπεδο, ελληνική εταιρεία συμμετοχικών επενδύσεων (σ.σ. δεν είναι η MIG).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v