Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Στην είσοδο του μεγάρου η ΓΣ

Στην είσοδο του μεγάρου του ΟΤΕ επί της οδού Κηφισίας πραγματοποιήθηκε τελικά η επεισοδιακή Γενική Συνέλευση του Οργανισμού στην οποία εργαζόμενοι επιχείρησαν να μπλοκάρουν.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Στην είσοδο του μεγάρου η ΓΣ
Στην είσοδο του μεγάρου του ΟΤΕ επί της οδού Κηφισίας πραγματοποιήθηκε τελικά η επεισοδιακή Γενική Συνέλευση του Οργανισμού την οποία εργαζόμενοι επιχείρησαν να μπλοκάρουν.

Ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμης, κατέφθασε στο χώρο συνοδευόμενος από εισαγγελέα χωρίς να καταφέρει να μπει στο μέγαρο του ΟΤΕ.

Ωστόσο η ΓΣ πραγματοποιήθηκε με ανάγνωση και έγκριση των θεμάτων στο δρόμο. Εξαίρεση αποτελεί το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά την έγκριση του πρόγραμματος stock options για το οποίο απαιτείται αυξημένη απαρτία.

Ο κ. Βουρλούμης ερωτηθείς σχετικά τόνισε ότι παραμένει στη θέση του.

O ίδιος απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους τόνισε ότι η ΓΣ διεξήχθη νομότυπα, ενώ υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός της εισόδου του κτιρίου έγινε παράνομα καθώς δεν είχε εξαγγελθεί κάποια απεργία από την πλευρά της ΟΜΕ ΟΤΕ.

Ο πρόεδρος της ΟΜΕ ΟΤΕ, Π. Κούτρας, σημείωσε ότι η συμπεριφορά αυτή αποτελεί πάγια τακτική του κ. Βουρλούμη, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει πραγματοποιήσει καμία ΓΣ στον προγραμματισμένο χώρο.

Παράλληλα τόνισε ότι η κινητοποίηση των εργαζομένων είναι η απάντηση στην πρόθεση πώλησης ποσοστού του 5% του ΟΤΕ.

Η είσοδος του Μεγάρου του ΟΤΕ παραμένει αποκλεισμένη, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικής δύναμης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v