Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Από 2010 η άρση επιτήρησης

Τον επόμενο χρόνο θα επανεξετάσει η Ε.Κ. την αίτηση της Τεχνικής Ολυμπιακής για άρση της επιτήρησης, γεγονός που σημαίνει ότι για τουλάχιστον έξι μήνες η μετοχή της θα είναι διαπραγματεύσιμη υπό το σημερινό καθεστώς.

  • του Φάνη Γαβρινιώτη
Τεχνική Ολυμπιακή: Από 2010 η άρση επιτήρησης
Τον επόμενο χρόνο θα επανεξετάσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την αίτηση της Τεχνικής Ολυμπιακής για άρση της επιτήρησης της μετοχής της, γεγονός που σημαίνει ότι για τουλάχιστον έξι μήνες αυτή θα είναι διαπραγματεύσιμη υπό το σημερινό καθεστώς.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ε.Κ. αποφασίστηκε να επανεξεταστεί το ζήτημα λαμβανομένων υπόψη των στοιχείων ισολογισμού της εταιρίας στις 31/12/2009.

Εν τω μεταξύ, η σημερινή α΄ επαναληπτική Γ.Σ. της εταιρίας αναβλήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα μικρομετόχων που εκπροσωπούσαν το 5% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.

Η εξ αναβολής επαναληπτική συνέλευση θα συνεχιστεί στις 3 Αυγούστου του 2009.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μκρομέτοχοι ζήτησαν από τη διοίκηση της εταιρίας να τους ενημερώσει πριν από τη συνέλευση για τις προτάσεις της σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της δομής του ομίλου αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα της συνέλευσης (διάθεση ιδίων μετοχών, επέκταση του διαστήματος απόκτησης ιδίων μετοχών).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι μικρομέτοχοι σκέφτονται να ζητήσουν έκτακτη Γ.Σ. ώστε να πετύχουν τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου στον όμιλο της Τεχνικής Ολυμπιακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v