Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Manager of the Year 2005 ο Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος

Manager of the Year 2005, ανακηρύχθηκε στις 11 Απριλίου 2006 από την ΕΕΔΕ, ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote A.E. για την επιτυχημένη απόδοσή του στη διοίκηση του Ομίλου.

Manager of the Year 2005 ο Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος
Manager of the Year 2005, ανακηρύχθηκε στις 11 Απριλίου 2006 από την ΕΕΔΕ, ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote A.E. για την επιτυχημένη απόδοσή του στη διοίκηση του Ομίλου.

Την απονομή λάμπρυναν με την παρουσία τους περίπου 500 προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η επίσημη τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – αίθουσα Νίκου Σκαλκώτα, με την ευγενή χορηγία των Interamerican, Spanos SA – Official BMW Dealer, BSB, Mythos, Biotherm Homme, Chivas Regal, Kandarakis και Avitron.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι εφημερίδες Τα Νέα και Η Ναυτεμπορική, η Boussias Communications, η National Communication S.A. και το περιοδικό Manager, ενώ χορηγοί internet ήταν το Euro2day και η Otenet.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων, κ. Λίτσας Παναγιωτοπούλου η οποία τόνισε ότι η θέσπιση αυτού του ετήσιου βραβείου, που απονέμεται από το 2002 από την ΕΕΔΕ, πηγάζει από την ανάγκη της αναγνώρισης των ανωτάτων διευθυντικών στελεχών που διευθύνουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους στο σύγχρονο και πολύπλοκο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κοινωνίας της γνώσης, με όραμα και προοπτική για το μέλλον.

Ακολούθησε Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με τους κκ. Μηνά Τάνες, Manager of the Year 2002, Σπύρο Θεοδωρόπουλο, Manager of the Year 2003 και Νίκο Νανόπουλο, Manager of the Year 2004 και συντονιστή το δημοσιογράφο Αθανάσιο Χ. Παπανδρόπουλο.

Την εκδήλωσε χαιρέτισε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος συνεχάρη την ΕΕΔΕ για την πρωτοβουλία του θεσμού και διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση στηρίζει κάθε τι που βοηθά την επιχειρηματικότητα διότι είναι η κινητήριος δύναμη για την οικονομία.

Η επιχειρηματικότητα και η επιχειρηματική καινοτομία οδηγούν, όπως τόνισε, στον πλούτο και την επιτυχία των εθνών. Ο κ. Αλογοσκούφης έδωσε επίσης έμφαση στις αρετές που χαρακτηρίζουν ένα καλό μάνατζερ όπως έμπνευση, κατεύθυνση, αξιοποίηση των συνεργατών, μεταδοτικότητα της γνώσης και ομαδική εργασία.

Η κ. Λίτσα Παναγιωτοπούλου, απένειμε το βραβείο στον κ. Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο, εξαίροντας την προσωπικότητά του, τις εξαιρετικές του επιδόσεις και το πάθος του στη διοίκηση της εταιρείας.

Ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος παραλαμβάνοντας συγκινημένος το βραβείο του, τόνισε πως ”η σημερινή βράβευση αποτελεί μια ξεχωριστή τιμή που δεν αφορά μόνο εμένα αλλά και το σύνολο των συνεργατών μου και στελεχών της Cosmote, που με επιμονή, μεθοδικότητα και πίστη εργάζονται καθημερινά για την επίτευξη φιλόδοξων και απαιτητικών στόχων”. Επισήμανε επίσης πως στο σημερινό ανταγωνιστικό και πολύπλοκο διεθνές οικονομικό περιβάλλον οι ελληνικές επιχειρήσεις καλούνται να αποτελέσουν την αιχμή της ανάπτυξης. Η εκδήλωση Manager of the Year επιβεβαιώνει ότι με σχέδιο, πρόγραμμα και πολλή δουλειά οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κύρος του βραβείου Manager of the Year εξασφαλίζεται από ευρεία και στερεά βάση αφού οι υποψηφιότητές του βασίζονται στις προτάσεις των 2.500 χιλιάδων τακτικών και νομικών μελών της ΕΕΔΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v