Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alfa Alfa Energy: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η μείωση και η ταύτοχρονη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων με κάλυψη από στρατηγικό επενδυτή, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στην επαναληπτική γενική συνέλευση της Alfa Alfa Energy, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαίου 2006, με απαρτία 53,53%.

Alfa Alfa Energy: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Η μείωση και η ταύτοχρονη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στην επαναληπτική γενική συνέλευση της Alfa Alfa Energy, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου 2006, με απαρτία 53,53%.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η κεφαλαιοποίηση αποθεματικών ύψους 300.097,54 ευρώ που προέκυψαν από τη διανομή κερδών χρήσεως 2001.

Επιπλέον, αποφασίσθηκε η μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά ποσό 1.645.281,04 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε 0,3 ευρώ και με ταυτόχρονη διαγραφή ισόποσων ζημιών προηγούμενων χρήσεων.

Παράλληλα, αποφασίσθηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 2.812.816,50 ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και κάλυψή του από Στρατηγικό Επενδυτή.

Τέλος, στη Γ.Σ. αποφασίσθηκε η εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, Τακτικού και Αναπληρωματικού, για τη χρήση 2006 ως: α) Τακτικός Ελεγκτής ο κος Ιωάννης Αναστασόπουλος και β) Αναπληρωματικός Ελεγκτής η κα Βενετία Τριαντοπούλου-Αναστασοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο