Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Εμπορική συνεργασία με ιταλική Zanotta

Την υπογραφή εμπορικής συμφωνάις συνεργασίας με την ιταλική εταιρία παραγωγής και διανομής σύγχρονου οικιακού επίπλου Zanotta spa, που προβλέπει τη λειτουργία καταστήματος στο Κολωνάκι, ανακοίνωσε η Βαράγκης.

Βαράγκης: Εμπορική συνεργασία με ιταλική Zanotta
Την υπογραφή μιας σημαντικής εμπορικής συμφωνίας συνεργασίας με την Ιταλική εταιρία παραγωγής και διανομής σύγχρονου οικιακού επίπλου ZΑΝΟΤΤΑ spa που εδρεύει στο Μιλάνο, ανακοίνωσε η Βαράγκης.



Η ZANOTTA spa έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο, ενώ η συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση του Ιταλικού Ομίλου με την Βαράγκης καλύπτει γεωγραφικά την Ελλάδα και προβλέπει την δημιουργία κεντρικού καταστήματος στην Αθήνα, στην περιοχή του Κολωνακίου, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του την 1η Οκτωβρίου 2002, που θα φέρει αποκλειστικά το όνομα ZANOTTA και όπου θα διατίθενται τα προϊόντα της ιταλικής εταιρίας.

Επίσης προβλέπεται η δυνατότητα δημιουργίας αντίστοιχων καταστημάτων μελλοντικά στην επικράτεια και η πώληση των προϊόντων ZANOTTA μέσω επιλεγμένων εμπορικών καταστημάτων.

Η εν λόγω συμφωνία εντάσσεται στα πλαίσια της εντατικοποίησης της δραστηριότητας της Βαράγκης στον τομέα του σύγχρονου οικιακού επίπλου με σκοπό να διευρυνθεί περαιτέρω το φάσμα των καλυπτόμενων από την Εταιρία αναγκών της αγοράς.

Σημειώνεται πως η ελληνική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού γραφείου έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της αμερικανικής πολυεθνικής STEELCASE S.A. για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2002, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Βαράγκης επιβεβαίωσε τον σαφή προσανατολισμό της Εταιρίας για δυναμική ανάπτυξη των πωλήσεών της από το 2003 μέσω της ενίσχυσης της εξαγωγικής της δραστηριότητας ειδικότερα στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό η Εταιρία ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες τη διαδικασία λήψης πιστοποιήσεων που αφορούν το σύστημα διαχείρισής της ποιότητάς της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v