Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Πλαστικά Κρήτης το 85% της Stalker G.C.

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία μεταβίβασης στην Πλαστικά Κρήτης ποσοστού 85% της εταιρείας o.o.o. Stalker G.C. που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και ασχολείται με την παραγωγή masterbatches (πρώτες ύλες για το χρωματισμό και τη βελτίωση ιδιοτήτων των πλαστικών προϊόντων).

Στην Πλαστικά Κρήτης το 85% της Stalker G.C.
Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία μεταβίβασης στην Πλαστικά Κρήτης ποσοστού 85% της εταιρίας o.o.o. Stalker G.C. που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και ασχολείται με την παραγωγή masterbatches (πρώτες ύλες για το χρωματισμό και τη βελτίωση ιδιοτήτων των πλαστικών προϊόντων).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η εξαγορά πραγματοποιήθηκε μέσω της κατά 100% θυγατρικής της στην Κύπρο Rainbow Technologies Ltd. Στη ρωσική εταιρεία έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζονται νέες μέθοδοι οργάνωσης και παραγωγής (νέο μηχανογραφικό σύστημα, σύστημα εσωτερικού ελέγχου, νέες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και βελτιστοποίησης της παραγωγής) με τη συνεργασία της μητρικής εταιρείας.

Η Πλαστικά Κρήτης εκτιμά ότι, λόγω του μεγέθους και των ρυθμών ανάπτυξης της ρωσικής αγοράς αλλά και της απουσίας ισχυρών ανταγωνιστών με τοπική παραγωγή, η εταιρεία θα συνεισφέρει σημαντικά τα επόμενα χρόνια στην ισχυροποίηση της θέσης της στην ευρωπαϊκή αγορά, και ειδικότερα σε αυτή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v