Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος: Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε κανονικά

Η Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να επιστρέψει στην κερδοφορία, απαντά σε δημοσίευμα η εταιρεία.

Επίλεκτος: Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε κανονικά
Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρεία «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ» γνωστοποιεί σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Capital.gr» τα εξής:

Ο Όμιλος των εταιρειών της «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ» θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει η εταιρεία στην κερδοφορία.

Ο τίτλος του άνω δημοσιεύματος «Σοκ από την οικογένεια Δοντά» ως και πολλών άλλων με συναφή περιεχόμενο απηχεί την κραυγή απόγνωσης του συνόλου των ενεργοβόρων βιομηχανιών της χώρας και αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που δημιουργείται από τις επιλογές της πολιτικής εξουσίας όσον αφορά το υψηλό κόστος ενέργειας που καθιστά τα ελληνικά παραγόμενα προϊόντα, και μάλιστα εξαγωγικών εταιρειών, μη ανταγωνιστικά, που παράγονται από ελληνικές πρώτες ύλες και από ελληνικό εργατικό δυναμικό.

Η εταιρεία σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία ενημερώνει πάντα τις αρχές και το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχουν στοιχεία ή αποφάσεις που επηρεάζουν αισθητά την τιμή των μετοχών της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v