Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πήγασος: Ολοκλήρωση φορολογικού ελέγχου 2012

Άνευ επιφυλάξεως είναι τα φορολογικά πιστοποιητικά που εκδόθηκαν για την Πήγασος και τις θυγατρικές της, μετά την ολοκλήρωση του ειδικού φορολογικού ελέγχου για τη χρήση 2012.

Πήγασος: Ολοκλήρωση φορολογικού ελέγχου 2012

Η Πήγασος ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ο ειδικός φορολογικός έλεγχος για τη χρήση 2012 για την ίδια και τις θυγατρικές της Εκδόσεις Έθνος Α.Ε., Ημερησία Α.Ε.Ε., Πήγασος Interactive-Lexitel A.E., Pegasus Magazines Publications A.E., Sport Plus A.E.E., NSP Radio A.E., Άνωση Α.Ε., Μέλλον Group A.E., Word Of Mouth A.E, και εκδόθηκαν τα αντίστοιχα φορολογικά πιστοποιητικά άνευ επιφυλάξεως.

Εν τω μεταξύ, η εταιρία ανακοινώνει ότι οι προσπάθειες της διοίκησης έχουν ανακόψει το ρυθμό επιδείνωσης των οικονομικών συνεπειών και συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη συμπίεση του λειτουργικού κόστους.

Παράλληλα, επιδιώκεται η χρηματοδοτική αναδιάρθρωση μέσω αύξησης κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013, και αναδιαπραγμάτευσης του δανεισμού, διατηρούμενης της πεποίθησης για το πρόσκαιρο των τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της Πήγασος έχουν υπαχθεί από 8/1/2011 στην κατηγορία επιτήρησης, με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών χρήσης 2010 προς ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της 31/12/2010. Οι ζημίες αποδίδονται στις συνέπειες των συνεχιζόμενων τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών, οι οποίες έχουν σοβαρές επιπτώσεις επί των εσόδων του ομίλου που προέρχονται κυρίως από διαφήμιση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v