Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΓΕΚ: Μεταβιβάζει το 10% του έργου Μαλιακός-Κλειδί

Ιδιωτικό προσύμφωνο μεταβίβασης του 10% της συμμετοχής της στην εταιρία παραχώρησης του έργου Μαλιακός-Κλειδί, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., στους λοιπούς μετόχους, έναντι συνολικού τιμήματος 3 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η ΑΕΓΕΚ.

ΑΕΓΕΚ: Μεταβιβάζει το 10% του έργου Μαλιακός-Κλειδί
Η ΑΕΓΕΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 13/12/2013 προέβη στην υπογραφή ιδιωτικού προσυμφώνου με τους λοιπούς μετόχους της εταιρίας παραχώρησης του έργου Μαλιακός-Κλειδί «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για τη μεταβίβαση σε αυτούς αναλογικά με το ποσοστό συμμετοχής τους στην τελευταία, των 50.000 ονομαστικών μετοχών ιδιοκτησίας της ΑΕΓΕΚ, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 10% επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας Παραχώρησης.

Το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης είναι 3 εκατ. ευρώ.

Η ανωτέρω συμφωνία, η οποία έγινε με ευνοϊκούς για την ΑΕΓΕΚ όρους προς το σκοπό ελαχιστοποίησης της επιβάρυνσης του ταμειακού της προγράμματος, ως μετόχου της εταιρίας παραχώρησης, και απελευθέρωσής της από δανεισμό και εγγυήσεις υπέρ της εν λόγω εταιρίας στα πλαίσια των συμβατικών εγγράφων του προαναφερθέντος έργου, θα ολοκληρωθεί, κατόπιν πλήρωσης των όρων που περιλαμβάνονται στο ανωτέρω προσύμφωνο το αργότερο μέχρι τις 28/2/2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v