Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Newsphone: Στις 17/1 η ΓΣ για επέκταση σκοπού

Την επέκταση του σκοπού της εταιρείας και την ίδρυση θυγατρικής καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Newsphone που θα πραγματοποιηθεί στις 17/1.

Newsphone: Στις 17/1 η ΓΣ για επέκταση σκοπού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Newsphone, καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17/1 και ώρα 15:00 στην έδρα της εταιρίας στον Δήμο Καλλιθέας και επί της Λεωφόρου Θησέως με αριθμό 280.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Λήψη απόφασης για την επέκταση του σκοπού της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business), ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και ακτοπλόου ναυτιλίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας.

*Έγκριση ίδρυσης της κατά 100% θυγατρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΡΓΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑNΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο "ΕΡΓΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε."

*Έγκριση συμμετοχής της 100% θυγατρικής εταιρείας «ΕΡΓΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑNΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην μετοχική σύνθεση της «ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

*Προέγκριση σύναψης συμβάσεων συνεργασίας σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 23Α του Ν. 2190/1920, όπως τροποποιηθείς ισχύει, με την «ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

*Διάφορα Θέματα & Ανακοινώσεις

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί ενός ή περισσότερων θεμάτων, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερης πρόσκλησης σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 28/01/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο και Β' επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 10/02/2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα ίδια ως άνω αναφερόμενα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v