Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας Ιχθ/γειες: Τέλος στη συγχώνευση με Σελόντα

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη διαδικασία συγχώνευσης της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες με τη Σελόντα, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Δίας το μνημόνιο συνεννόησης που είχαν υπογράψει οι δύο εταιρίες έπαψε να ισχύει από τις 21/1/2014.

Δίας Ιχθ/γειες: Τέλος στη συγχώνευση με Σελόντα

Η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ανακοίνωσε ότι το μνημόνιο συνεννόησης για συγχώνευση με τη Σελόντα δεν είναι πλέον σε ισχύ. 

Η συγχώνευση των δύο εταιριών, που είχε εγκριθεί και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, μπήκε στον πάγο μετά την αίτηση υπαγωγής της Δίας στο άρθρο 99. Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της αίτησης θα συζητηθεί την επόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου. 

Η Σελόντα σε ανακοίνωσή της μετά το αίτημα της Δίας είχε πει ότι θα περιμένει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για να καθορίσει τη στάση της αναφορικά με τη συγχώνευση. 

Η ανακοίνωση της Δίας έχει ως εξής: «Η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ενημερώνει ότι το από 3/4/2013 μνημόνιο συνεννόησης που υπεγράφη μεταξύ της εταιρίας και της Ιχθυοτροφεία Σελόντα αναφορικά με τη συγχώνευσή τους διά της απορρόφησης της Σελόντα από την εταιρία, σύμφωνα με τα άρθρα 69 και επόμενα του κ.ν. 2190/1920 και τα άρθρα 1-5 του νόμου 2166/1993, από τις 21/1/2014 δεν είναι σε ισχύ.

Η εταιρία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη».

Επιπλέον από τη Σελόντα ανακοινώθηκε:

Σύμφωνα με τις εφαρμοστές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και σε συνέχεια των από 12.09.2013 και 17.10.2013 ανακοινώσεων της ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. ως προς τις εξελίξεις στη διαδικασία της εξαγγελθείσας συγχώνευσης της Εταιρείας με την εταιρεία «ΔΙΑΣ ΙΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε., η Εταιρεία γνωστοποιεί την παύση της ισχύος του από 04.04.2013 μνημονίου συμφωνίας (memorandum of understanding) μεταξύ των δύο εταιρειών αναφορικά με την εν λόγω συγχώνευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v