Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Με 5,04% στη Neurosoft

Η Centric έχει στόχο, σύμφωνα με πληροφορίες, να διευρύνει στο μέλλον το ποσοστό της στη Neurosoft. H αγορά των τίτλων πραγματοποιήθηκε από το ευρύ κοινό. Η συνεργασία με την GVC και οι προοπτικές που ανοίγονται.

Centric: Με 5,04% στη Neurosoft
Συμμετοχή 5,04% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Neurosoft A.E. απέκτησε η Centric. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της Centric είναι να διευρύνει μελλοντικά το ποσοστό της στη Neurosoft, καθώς πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα στρατηγικά της συμφέροντα. 

Η αγορά των μετοχών έγινε από το ευρύ κοινό (free float). Το ενδιαφέρον της Centric για τη Neurosoft επικεντρώνεται όχι μόνο στις τεχνολογίες που διαθέτει, αλλά και στη σύνθεση του μετοχολογίου της (ΟΠΑΠ και όμιλος Lottomatica), καθώς θα εξετασθούν ενδεχόμενα συνεργασίας με αυτούς στον διεθνή χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος.

Σημειώνεται ότι η GVC, ιδιοκτήτης της Sportingbet, έχει αποκλειστική συνεργασία με τη Centric στην Eλλάδα για την ανάπτυξη και εκμετάλλευση του sportingbet.gr (το μεγαλύτερο online operation στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή που λειτουργεί με καθεστώς μεταβατικής άδειας), ενώ ταυτόχρονα έχει λάβει τη στρατηγικής σημασίας απόφαση για αποκλειστική συνεργασία με τη Neurosoft στην Αγγλία για την πρώτη παγκόσμια εισαγωγή του νέου στοιχηματικού προϊόντος της τελευταίας.

Με την επιλογή και την υλοποίηση της επένδυσης της Centric στο μετοχικό κεφάλαιο της Νeurosft, αναφέρουν πηγές προσκείμενες στις δύο εταιρίες, διαφαίνεται η πίστη και η δέσμευση στο κοινό εγχείρημα που έχουν αναλάβει από κοινού η Sportingbet και η Neurosoft στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παγκόσμια παρουσία της Sportinbet θα μπορούσε να αποτελέσει πλατφόρμα για τυχόν περαιτέρω συνεργασίες, με βάση τις κοινές εμπειρίες των δύο εταιριών από τη συνεργασία στην Αγγλία και με δεδομένη πλέον τη μετοχική σχέση με τη Centric.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Neurosoft είναι εταιρία παραγωγής λογισμικού, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην παραγωγή, στην προσαρμογή και στη συντήρηση ολοκληρωμένων πληροφορικών συστημάτων για τους τρεις κύριους επιχειρηματικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται: Sports Betting & Gaming Analytics, Business Intelligence και Core Factoring, όπως και στην παροχή εξελιγμένων υπηρεσιών πληροφορικής στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.

Η αγορά των μετοχών βάσει της οποίας η συμμετοχή της Centric έφθασε το 5,04% ολοκληρώθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2014. Ειδικότερα, η εταιρία σήμερα έχει υπό την κατοχή της 1.260.000 μετοχές επί συνόλου 25.000.000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v