Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Elgeka Romania με Kimberly-Clark

H ΕΛΓΕΚΑ γνωστοποιεί ότι στις 1 Φεβρουαρίου 2007 υπεγράφη σύμβαση εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της θυγατρικής της εταιρίας Elgeka Ferfelis Romania SRL και της εταιρίας Kimberly-Clark για την ανάληψη από την πρώτη της αποκλειστικής εμπορίας, διάθεσης και διανομής προϊόντων προσωπικής φροντίδας σε όλη τη Ρουμανική επικράτεια.

Συνεργασία της Elgeka Romania με Kimberly-Clark
H ΕΛΓΕΚΑ γνωστοποιεί ότι στις 1 Φεβρουαρίου 2007 υπεγράφη σύμβαση εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της θυγατρικής της εταιρίας ELGEKA Ferfelis Romania SRL και της εταιρίας Kimberly-Clark για την ανάληψη από την πρώτη της αποκλειστικής εμπορίας, διάθεσης και διανομής των προϊόντων Huggies (παιδικές πάνες), Kotex (σερβιέτες, tampon), Bobi Absorba (γεροντικές πάνες), Kleenex (χαρτιά υγείας, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα) σε όλη τη Ρουμανική επικράτεια.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Kimberly-Clark θεωρείται ηγέτιδα εταιρία στα προϊόντα ατομικής υγιεινής κατέχοντας την 1η ή 2η θέση σε μερίδιο αγοράς σε πάνω από 80 χώρες.

Η δραστηριότητά της ξεκίνησε πριν από 136 χρόνια και σήμερα 1,3 δισ. καταναλωτές ημερησίως, σε πάνω από 150 χώρες, εμπιστεύονται τα προϊόντα της. Από το 1870, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση αποτελούν τις βασικές αξίες της εταιρίας.

Αναφέρεται ακόμα ότι η παραπάνω επιχειρηματική κίνηση αναμένεται ότι θα συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της ELGEKA Ferfelis Romania SRL και κατ’ επέκταση του Ομίλου, σε ετήσια βάση, κατά 6.000.000 ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v