Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: «Άλμα» τζίρου 68,6% στα 511 εκατ. ευρώ το εξάμηνο

Στο 1,3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ομίλου, λόγω των αυξημένων δαπανών προώθησης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα 48,9 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν τα ίδια κεφάλαια της Centric. Τι δηλώνει ο Ροδόλφος Οντόνι.

Centric: «Άλμα» τζίρου 68,6% στα 511 εκατ. ευρώ το εξάμηνο

Θεαματική αύξηση τζίρου κατά 68,6% στα 511,21 εκατ. ευρώ εμφάνισε η Centric στο α' εξάμηνο, έναντι 303,28 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Η ενίσχυση της δραστηριότητας του ομίλου αντανακλά την αποδοχή των παρεχόμενων υπηρεσιών, τις αποδοτικές ενέργειες προώθησής τους, όπως και τη θετική επίδραση του Μουντιάλ, σημειώνει η Centric

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας ωστόσο περιορίστηκαν στα 1,3 εκατ. ευρώ από 2 εκατ. ευρώ πέρυσι, λόγω των αυξημένων δαπανών προώθησης για το Παγκόσμιο Κύπελλο.  

Το μικτό κέδρος του ομίλου ανήλθε στα 7 εκατ. ερυρώ έναντι 5,7 εκατ. το πρώτο εξάμηνο του 2013, σημειώνοντας αύξηση 21,9%. Τα EBITDA μειώθηκαν οριακά στα 2,8 εκατ. ευρώ από 2,87 εκατ. ευρώ πέρυσι. 

Τα ίδια κεφάλαια του ομίλου κατέγραψαν νέα αύξηση και διαμορφώνονταν στις 30 Ιουνίου στα 48,9 εκατ. ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Ροδόλφος Οντόνι, δήλωσε: "Για ένα ακόμα τρίμηνο πετύχαμε να ενισχύσουμε τη δραστηριότητά μας. Οι υψηλότερες δαπάνες προώθησης συγκράτησαν την κερδοφορία μας στο συγκεκριμένο τρίμηνο, δημιουργώντας όμως παρακαταθήκη ανάπτυξη για τα επόμενα. Πάγιος στόχος μας είναι η περεταίρω βελτίωση των επιδόσεών μας και η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των συμμετοχών και των δραστηριοτήτων μας".   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v