Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 24/11 η ΓΣ για την απορρόφηση της Μοχλός

Την έγκριση του σχεδίου απορρόφησης της Μοχλός από την Τεχνική Ολυμπιακή καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 24/11 η ΓΣ για την απορρόφηση της Μοχλός

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Τεχνική Ολυμπιακή στις 24/11/2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00πμ, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (Σολωμού 20 – Άλιμος Αττικής).

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Έγκριση: α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (Σ.Σ.Σ) με απορρόφηση, από την εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» της εταιρείας «ΜΟΧΛΟΣ A.E.», β) της κατ' άρθρο 69 παρ.4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και γ) της υπολογισθείσας σχέσης ανταλλαγής ως και του αριθμού των μετοχών που δικαιούνται οι μέτοχοι των συγχωνευόμενων εταιρειών, καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό.

*Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης.

*Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, ως αποτέλεσμα της εν λόγω συγχώνευσης δι' απορροφήσεως, με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

*Συμπλήρωση του σκοπού της εταιρείας, λόγω της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

*Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

***Αναλυτικά το σχέδιο αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v