Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Αξιοποιεί ακίνητα στη Ρουμανία

Στην αξιοποίηση των ακινήτων που διαθέτει στη Ρουμανία, η αξία των οποίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις διεθνούς οίκου, ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, προσανατολίζεται να προχωρήσει φέτος η ΕΛΓΕΚΑ. Εν τω μεταξύ, το διοικητικό της συμβούλιο θα προτείνει στη γενική συνέλευση των μετόχων της τη διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006.

Ελγέκα: Αξιοποιεί ακίνητα στη Ρουμανία
Στην αξιοποίηση των ακινήτων που διαθέτει στη Ρουμανία, η αξία των οποίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις διεθνούς οίκου, ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, προσανατολίζεται να προχωρήσει φέτος η ΕΛΓΕΚΑ.

Η αξιοποίηση των εν λόγω ακινήτων, όπως σημειώνεται στην έκθεση διαχείρισης του διοικητικού της συμβουλίου για τη χρήση του 2006, θα γίνει σε συνεργασία με εταιρίες ελληνικών συμφερόντων που ασχολούνται με το development ακινήτων στη Ρουμανία.

Παράλληλα, ευοίωνες είναι οι προοπτικές σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης του ομίλου για τις εταιρίες ΒΙΟΤΡΟΣ ΑΒΕΕ και ELGEKA – Ferfelis Romania SRL, οι οποίες φαίνεται ότι αποτελούν τις πλέον ελπιδοφόρες συμμετοχές του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά τη μερισματική πολιτική της εταιρίας, το διοικητικό της συμβούλιο θα προτείνει στη γενική συνέλευση των μετόχων της τη διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v