Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχ. Ολυμπιακή: Ανάκληση της έκτακτης Γ.Σ. στις 24/11

Την ανάκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης που είχε προγραμματίσει για τις 24/11/2014 με βασικό θέμα την απορρόφηση της Μοχλός ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή, εν όψει της καταχώρησης στο ΓΕΜΗ του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

Τεχ. Ολυμπιακή: Ανάκληση της έκτακτης Γ.Σ. στις 24/11
Η Τεχνική Ολυμπιακή ανακοινώνει ότι, εν όψει της καταχώρησης στο ΓΕΜΗ του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, το διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης αποφάσισε την ανάκληση της πρόσκλησης για έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που ανακοινώθηκε στις 4/11/2014, επομένως δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις 24/11/2014 συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εισηγμένης.

Όπως σημειώνεται το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας θα επανέλθει με νεώτερη πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα της Γ.Σ. που είχε προγραμματιστεί για τις 24/11/2014 αφορούσαν:

*Έγκριση: α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (Σ.Σ.Σ) με απορρόφηση, από την εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» της εταιρείας «ΜΟΧΛΟΣ A.E.», β) της κατ' άρθρο 69 παρ.4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και γ) της υπολογισθείσας σχέσης ανταλλαγής ως και του αριθμού των μετοχών που δικαιούνται οι μέτοχοι των συγχωνευόμενων εταιρειών, καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό.

*Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης.

*Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, ως αποτέλεσμα της εν λόγω συγχώνευσης δι' απορροφήσεως, με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

*Συμπλήρωση του σκοπού της εταιρείας, λόγω της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

*Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ανάκληση έκτακτης Γ.Σ. και από Μοχλό

Με ξεχωριστή ανακοίνωση της η εταιρία Μοχλός ενημερώνει επίσης ότι εν όψει της καταχώρησης στο ΓΕΜΗ του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αποφάσισε την ανάκληση της πρόσκλησης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων που ανακοινώθηκε στις 4/11/2014, ως εκ τούτου η προγραμματισμένη για τις 24/11/2014 έκτακτη γενική συνέλευση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας θα επανέλθει με νεώτερη πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v