Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Συμφωνία για αναχρηματοδότηση δανεισμού

Συμφωνία της εταιρίας με την Alpha Bank μετά από σχετική συμφωνία με την Τ. Πειραιώς. Η Dionic ρύθμισε συνολικά 16.685.000 Ευρώ δανείων σε μακροπρόθεσμη βάση.

Dionic: Συμφωνία για αναχρηματοδότηση δανεισμού

H ΝΤΙΟΝΙΚ AEBE ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την μακροπρόθεσμη αναδιάρθρωση του συνολικού της δανεισμού με την τράπεζα Alpha Bank με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Ειδικότερα η ΝΤΙΟΝΙΚ AEBE ρύθμισε συνολικά 16.685.000 Ευρώ δανείων με την Alpha Bank σε μακροπρόθεσμη βάση, εκ των οποίων 10.000.000 Ευρώ Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου σε 12 έτη με καταβολή κεφαλαίου και τόκων στο τέλος της περιόδου δανεισμού σε μία μόνο δόση ("bullet repayment") και 6.685.000 Ευρώ μετατροπή υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου δανεισμού σε μακροπρόθεσμο διάρκειας 6 ετών με καταβολή κεφαλαίου στο τέλος της περιόδου δανεισμού σε μία μόνο δόση ("bullet repayment") και πληρωμή τόκων μετά από τρία έτη με ευνοϊκό επιτόκιο και στα δύο δάνεια.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για την μακροπρόθεσμη 10ετή αναδιάρθρωση του δανεισμού της με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Επίσης στο αμέσως προσεχώς διάστημα η εταιρεία αναμένει να προχωρήσει με αντίστοιχους όρους στη συνολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της και με τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες συστημικές τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v