Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο βιντεοπαιχνίδι από τρεις εταιρείες του gi-cluster

Η Lazyland, που συμμετέχει στο gi-cluaster παρουσίασε το νέο της παιχνίδι για την ανάπτυξη του οποίου συνεργάστηκε με τις Tripart και την DNA Lab οι οποίες μετέχουν, επίσης, στο συνεργατικό σχηματισμό του Corallia.

Νέο βιντεοπαιχνίδι από τρεις εταιρείες του gi-cluster

Η LazyLand, μέλος του gi-Cluster [www.gi-cluster.gr], παρουσιάζει το νέο της παιχνίδι με τίτλο «Oh my G.H.O.S.T.», ένα διασκεδαστικό puzzle game με πρωταγωνιστές πέντε αθώα φαντασματάκια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην πιο ξακουστή Ακαδημία Φαντασμάτων του 18ου αιώνα και σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να βοηθήσει τους ήρωες να αποφοιτήσουν με επιτυχία, ολοκληρώνοντας τις αποστολές που τους ανατίθενται σε κάθε επίπεδο. Για την ολοκλήρωση του «Oh my G.H.O.S.T.», η LazyLand συνεργάστηκε με δύο ακόμα εταιρείες-μέλη του gi-Cluster, συγκεκριμένα την TripArt η οποία ανέπτυξε το concept και το storyboard και την DNA Lab που δημιούργησε τους ήχους και τη μουσική, αναδεικνύοντας τα αποτελέσματα των συνεργασιών μεταξύ των μελών του οικοσυστήματος για την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων με διεθνή απήχηση.

Ο Μιχάλης Ναυπλιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της LazyLand, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την TripArt και την DNA Lab στη δημιουργία του νέου μας τίτλου ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Και οι δύο εταιρείες μας προσέφεραν υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το τελικό μας προϊόν. Και οι δύο αποτελούν πια για εμάς μόνιμους συνεργάτες και χαίρομαι που το gi-Cluster, ως οικοσύστημα, μας δίνει την ευκαιρία για τέτοιες συνέργειες».

«To "Oh my G.H.O.S.T.", με πολλά power ups και boosts, πρωτότυπο gameplay και δυνατότητα αλληλεπίδρασης των χρηστών με τους φίλους τους, υπόσχεται να χαρίσει στους παίκτες ατελείωτες ώρες διασκέδασης!». To παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο στο Facebook και σύντομα σε mobile πλατφόρμες.

Η Λυδία Μασώνου, Co-Founder, Marketing Communications ανέφερε σχετικά: «H συνεργασία μας αποτέλεσε μια πρόκληση για τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας. Από την αρχή κέντρισε το ενδιαφέρον μας η ιδέα πίσω από το Oh My G.H.O.S.T, και χαιρόμαστε που συμβάλλαμε στην ανάπτυξή του και είδαμε το παιχνίδι να ζωντανεύει και να παίρνει τη τελική του μορφή».

Ο Μιχάλης Νιβολιανίτης, MD της DNA Lab είπε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία αυτή, στην οποία συμβάλαμε και εμείς στη δημιουργία της πρωτότυπης μουσικής και του σχεδιασμού ήχου. Ευελπιστούμε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα υπάρξουν και στο άμεσο μέλλον, αναδεικνύοντας τη δυναμική του gi-Cluster και τη προστιθέμενη και παραγωγική αξία που προσφέρει στα μέλη και στα δυνητικά προϊόντα τους!».

Το «Oh my G.H.O.S.T.» αποτελεί τον 11ο τίτλο της LazyLand, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το ορόσημο των 10εκ. installations στα παιχνίδια της σε όλες τις πλατφόρμες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v