Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο προϊόν ”γέννημα θρέμμα” από τη Καραμολέγκος

Νέα προϊόντα αλλά και δύο νέες γραμμές παραγωγής, εμπεριέχει το πρώτο στάδιο του αναπτυξιακού πλάνου της Καραμολέγκος. Τελευταίο μέλος στην ”οικογένεια” προϊόντων είναι το ψωμί σε φέτες ”γέννημα θρέμμα”.

Νέο προϊόν ”γέννημα θρέμμα” από τη Καραμολέγκος
Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος συνεχίζει τη δυναμική πορεία ανάπτυξής της, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο του επιχειρηματικού της σχεδίου, σημειώνοντας μάλιστα αύξηση 4,6% στις πωλήσεις του ομίλου για το α΄ τρίμηνο του 2007.



Το αναπτυξιακό πλάνο της Καραμολέγκος ακολουθεί τη βασική αρχή της εταιρίας, που είναι να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια προϊόντα άρτου με τις καλύτερες ποιοτικές προδιαγραφές, παρασκευασμένα σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, αναδεικνύοντας έτσι το έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διέπει όλους τους ανθρώπους της εταιρίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του επιχειρηματικού της σχεδίου η εταιρία, το τελευταίο διάστημα, έχει θέσει σε λειτουργία δύο νέες γραμμές παραγωγής.

Πρόκειται για αυτοματοποιημένα υπερσύγχρονα κλειστά συστήματα που λειτουργούν με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας για την παραγωγή προϊόντων διατροφής.

Παράλληλα, προχώρησε στον επανασχεδιασμό όλων των τύπων προϊόντων της –ψωμί τοστ, rolls, sandwiches, συσκευασμένο ψωμί σε φέτες ή φρατζόλα-, σύμφωνα με νέες συνταγές, πάντα με αγνά συστατικά, χωρίς συντηρητικά, καθώς και στην παραγωγή νέων καινοτομικών προϊόντων άρτου, μοναδικών στην ελληνική αγορά, με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες και μελέτες.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας τις διεθνείς διατροφικές τάσεις η Καραμολέγκος έχει εντάξει 7 κωδικούς ολικής άλεσης, σε όλες τις σειρές προϊόντων, με ειδική χαρακτηριστική σήμανση στις συσκευασίες.

Επίσης, κυκλοφόρησε την ”πρώτη φουρνιά”, τη σειρά προϊόντων χωριάτικου ψωμιού σε φόρμα και πινακωτή φτιαγμένα με 5 μοναδικές συνταγές… σαν να βγήκαν μόλις από το φούρνο.

Το τελευταίο διάστημα επαναλανσάρησε το ψωμί για τοστ με προζύμι, την κλασσική συνταγή του Καραμολέγκου, εντάσσοντας στη σειρά και ένα νέο προϊόν το ”vita plus”, ψωμί τοστ με προζύμι, το μόνο με 49 θερμίδες ανά φέτα.

Τελευταίο μέλος στην ”οικογένεια” προϊόντων είναι το ψωμί σε φέτες γέννημα θρέμμα, ένα μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά. Κύριο χαρακτηριστικό του το βασικό συστατικό του, ο νεογέννητος βλαστός σιταριού. Ο βλαστός συλλέγεται μόλις φυτρώσει –νεογέννητος-, γιατί τη μοναδική αυτή στιγμή ο καρπός αποδίδει στο μέγιστο τα ευεργετικά συστατικά του, πολλαπλασιάζοντας τη φυσική τους σύσταση.

Το γέννημα θρέμμα παράγεται από ειδικά επιλεγμένες φυσικές πρώτες ύλες και αυτούσιο το νεογέννητο καρπό σιταριού, γι’ αυτό αποτελεί φυσική πηγή θρεπτικών συστατικών υψηλής βιολογικής απόδοσης και διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα ωφέλιμα συστατικά στο maximum της απόδοσής τους. Κυκλοφορεί σε δύο τύπους χωριάτικο και ολικής άλεσης με 5 δημητριακά.

Το γέννημα θρέμμα θα βρίσκεται στα ράφια των super market από τις 4 Ιουνίου.

Εξάλλου, ως αβάσιμο και αναληθές χαρακτηρίζει η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος δημοσίευμα σχετικό με ”φιλική προσέγγιση στελεχών του ομίλου Δαυίδ προς την εταιρία”.

Η Καραμολέγκος για μια ακόμη φορά -την τρίτη μέσα σε ένα χρόνο- διαψεύδει σενάρια που τη θέλουν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για πιθανή συγχώνευση με άλλη εταιρία του κλάδου και σημειώνει πως για οποιαδήποτε μελλοντική επιχειρηματική κίνηση θα υπάρχει άμεση και έγκυρη γνωστοποίηση των προθέσεών της, αποκλειστικά από την ίδια την εταιρία και πάντα σύμφωνα με όσα προβλέπει η χρηματιστηριακή νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v